تفاوت میلگرد صنعتی و ساختمانی

تفاوت میلگرد صنعتی و ساختمانی در چیست؟‌میلگرد با کاربرد در بخش های تجاری، صنعتی و ساختمانی جزء ضروری سازه ها و ساختمان ها می باشد. میلگردهای مورد استفاده در این صنایع دارای خواص و کیفیت های متفاوتی می باشند که آنها را برای کاربردهای خاص مناسب می کند.

میلگرد چیست؟

rebar یا میلگرد نوعی فولاد است که در ساخت و ساز ساختمان ها و سایر سازه ها استفاده می شود. میلرد صنعتی و میلگرد ساختمانی دو نوع متمایز از میلگرد هستند که خواص متفاوتی دارند و در نقش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. میگرد صنعتی عمدتاً برای تقویت بتن استفاده می شود، در حالی که میلگرد ساختمانی عمدتاً برای انتقال کشش از یک قسمت به قسمت دیگر در سیستم های بتنی پیش تنیده استفاده می شود.

تفاوت میلگرد صنعتی و ساختمانی
تفاوت میلگرد صنعتی و ساختمانی

میلگرد صنعتی

میلگرد صنعتی معمولاً دارای مقاومت کششی بالاتری نسبت به میلگرد ساختمانی است که برای کارهای سازه ای در مقیاس کوچک مناسب است. علاوه بر این، میلگرد صنعتی معمولاً مقاومت به خوردگی بیشتری نسبت به میلگرد درجه ساختمان دارد. این امر آن را برای استفاده در مناطقی که مکرر در معرض آب یا آب شور است ایده آل می کند.

میلگرد ساختمانی

از سوی دیگر، میلگرد ساختمانی معمولاً نسبت به نوع صنعتی سختی کمتری دارد زیرا در طول فرآیند ساخت و ساز باید در صورت نیاز خم شود. علاوه بر این، میلگرد ساختمانی به دلیل کاربرد در مقیاس بزرگ، با هزینه کمتری تولید می شود. لذا در بعضی موارد نسبت به میلگرد صنعتی عملکرد ضیف تری دارد و در کل همانطور که از نام آن پیداست میلگرد ساختمانی مناسب فعالیت های عمرانی و ساخت و ساز است.

شباهت‌ها و تفاوت‌های میلگرد ساختمانی و صنعتی

میلگردهای صنعتی و ساختمانی شباهت ها و تفاوت هایی دارند که آنها را از یکدیگر متمایز می کند. میلگرد صنعتی معمولاً در کارخانه ها یا ساختمان های صنعتی در قسمت های خاصی از ماشین آلات یا خطوط مونتاژ استفاده می شود. برای تقویت، ایمن سازی یا نگه داشتن سایر اجزای سازه در جای خود و در عین حال یکپارچگی سازه استفاده می شود. از طرفی میلگرد ساختمانی عمدتاً برای تقویت سازه های بتنی ساختمان ها مانند دیوارها، پی ها و ستون ها استفاده می شود. همچنین از آنها برای ایجاد قاب های مشبک استفاده می شود که به سازه در حال ساخت استحکام و پایداری می بخشد.

مقایسه میلگردهای صنعتی و ساختمانی از نظر کاربرد

میلگردهای صنعتی و ساختمانی دو نوع المان فولادی تقویت کننده هستند که کاربردهای متفاوتی دارند. میلگرد صنعتی ماده اولیه ای است که در ساخت اجزای سازه ای و تجهیزات صنعتی استفاده می شود، در حالی که میلگرد ساختمانی برای تقویت سازه های بتنی مانند پل ها، ساختمان ها و جاده ها استفاده می شود. تفاوت بین این دو عمدتاً در کاربرد آنها نهفته است – میلگرد صنعتی بیشتر برای مقاصد صنعتی استفاده می شود در حالی که میلگرد ساختمانی برای تقویت سازه های بتنی استفاده می شود.

بررسی خواص و ویژگی های میلگرد

هر نوع میلگرد بر اساس کاربرد خود مجموعه ای از ویژگی های خاص خود را دارد. میلگردهای صنعتی دارای شکل پذیری، استحکام کششی، استحکام تسلیم بالاتر و همچنین محتوای کربن کمتری نسبت به نمونه های ساختمانی می باشند. از سوی دیگر میلگردهای ساختمانی دارای استحکام کششی برتر به همراه چسبندگی برتر با خمیر سیمان هستند که آنها را برای کاربردهای کششی در بخش ساختمانی ایده آل می کند. درک تفاوت‌های بین این دو نوع میلگرد می‌تواند به پیمانکاران کمک کند تا در مورد ساخت پروژه‌هایی که به هر یک از آنها نیاز دارند، تصمیمات درستی بگیرند.

مقایسه میلگرد ساختمانی و صنعتی از نظر کاربرد

میلگردهای صنعتی و ساختمانی اجزای ضروری برای انواع پروژه ها هستند، اما درک تفاوت بین این دو برای انتخاب مناسب برای یک پروژه خاص مهم است. میلگرد صنعتی معمولاً کوچکتر است و عمدتاً در پروژه های مدل سازی و صنایع دستی استفاده می شود در حالی که میلگرد ساختمانی سنگین تر است و در پل ها، ساختمان ها، بزرگراه ها، سدها و غیره استفاده می شود. . بیایید بیشتر تفاوت های بین میلگرد صنعتی و ساختمانی را بررسی کنیم.

کابردهای میلگرد صنعتی

میلگردهای صنعتی و ساختمانی نقش اساسی در تقویت سازه ها و ساختمان های ما دارند. اما تفاوت این دو نوع میلگرد چیست؟ میگرد صنعتی بیشتر برای ساخت محصولات یا اشیاء مانند تیرهای فولادی، سقف های راه راه، قطعات خودرو، بند راه آهن، لوله مته و قطعات هواپیما استفاده می شود. از سوی دیگر میلگرد ساختمانی عمدتاً برای ساخت زیرساخت هایی مانند پل ها، جاده ها و گاراژهای پارکینگ استفاده می شود.

تحمل بار rebar صنعتی

میل صنعتی برای تحمل بارها در مدت زمان طولانی و مقاومت در برابر نیروهای شدید داخلی طراحی شده است، میلگردهای تقویت شده با درجه ساختمانی برای طول عمر کمتر طراحی شده اند و نیروهای بیرونی در کاربرد آنها بیشتر از نیروهای داخلی هستند.

برای اینکه میلگردهای صنعتی به پتانسیل کامل خود برسند، باید هم به درستی نصب شوند و هم با توجه به کاربری مورد نظر و راحتی مورد نیاز در پروژه، به درستی استفاده شوند. درک تفاوت های بین میگرد صنعتی و ساختمانی به شما کمک می کند تا در زمان ساخت پروژه بعدی خود انتخاب درستی داشته باشید.

میلگرد صنعتی در پروژه های عمرانی

میل صنعتی در کاربردهای مهندسی مانند ساخت پل ها، سدهای برق آبی و سایر پروژه های بزرگ استفاده می شود. میلگرد ساختمانی عمدتاً برای تقویت سازه های بتنی مانند پایه ها و دیوارها استفاده می شود.

مقایسه مقاومت میلگرد صنعتی و ساختمانی

چندین تفاوت بین میل صنعتی و ساختمانی وجود دارد که قبل از خرید باید بدانید. میلگد صنعتی معمولاً از فولاد با کیفیت بالا ساخته می شود که می تواند در شرایط آب و هوایی شدید مقاومت کند، در حالی که میلگرد ساختمانی از فولاد درجه پایین ساخته شده است و ممکن است نتواند به طور موثر در برابر شرایط آب و هوایی شدید مقاومت کند. یکی دیگر از تفاوت های مهم بین این دو نوع میلگرد، درجه مقاومت آنها است: میگرد صنعتی معمولاً دارای درجه مقاومت بالاتری نسبت به همتای ساخت خود است.

مزایا استفاده از میلگرد ساختمانی

از سوی دیگر، میلگرد ساختمانی به گونه ای طراحی شده است که مقرون به صرفه تر باشد و در عین حال پایه و اساس کافی برای یک پروژه ساختمانی را فراهم می کند. این نوع فولاد تقویت‌کننده عمدتاً در ساختمان‌های کم‌مرتبه، فونداسیون و کارهای زیربنایی استفاده می‌شود. با میلگرد ساختمانی، پیمانکاران قادر به ایجاد راه حل های مقرون به صرفه تری برای پروژه های خود هستند بدون اینکه الزامات لازم را به خطر بیندازند.

مقایسه میلگرد ساختمانی و صنعتی از نظر انعطاف پذیری

میل صنعتی به گونه ای طراحی شده است که انعطاف پذیرتر باشد، در حالی که میلگرد ساختمانی برای ارائه ساختار پشتیبانی سفت و سخت طراحی شده است. دو نوع میلگرد در صنعت ساختمان کارکردهای متفاوتی را انجام می دهند و به طرق مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

جمع بندی

میلگردهای صنعتی و ساختمانی دو نوع میلگرد تقویت کننده فولادی هستند که معمولاً در پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی که هر دو از مواد مشابه ساخته شده اند، تفاوت های واضحی بین این دو وجود دارد. میل صنعتی برای کاربردهای با دمای بالا مناسب است و برای کاربردهایی که نیاز به استحکام بالاتری دارند مناسب است، در حالی که میلگرد ساختمانی بهترین استفاده را برای دیوارهای باربر استاندارد یا عناصر پایه زیرین دارد. میلگرد ساختمانی نسبت به نمونه صنعتی مقرون به صرفه تر است و بدون نیاز به تجهیزات تخصصی برش و شکل دهی آسان تر است. با درک تفاوت بین این دو نوع میلگردهای تقویت کننده، می توانید هنگام برنامه ریزی یک پروژه ساختمانی تصمیم آگاهانه بگیرید.

خرید انواع ورق استیل

اگر برای پروژه های خود نیاز به ورق استنلس استیل با کیفیت دارید ولی در انتخاب گرید مناسب برای کاربرد خود احتیاج به مشاوره و راهنمایی دارید، اصلا نگران نباشید فروشگاه مسیحا با تیم تخصصی مشاوره در کنار شماست. با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا از طریق فرم لینک زیر وارد صفحه فرم در خواست مشاوره شوید.

درخواست مشاوره تخصصی کاملا رایگان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا